|
|
#1 |
|
tek učim pisati
Datum registracije: 26.10.2011
Upisi: 3
![]() |
Pozdrav ljudi,trebala bi vasu pomoc,nedavno sam se doselila u Stuttgart i imam namjeru ovdje ucit njemacki jezik u svrhu ostajanja u drzavi,trazenja posla,pa me sad zanima kome se mogu obratit i prikupit informacije za daljnje skolovanje.Zanima me dali ima skola di ce njemacki predavat Hrvat ili Hrvatica radi boljeg skolovanja,dali mozda postoji kakva udruga Hrvata u Stuttgartu di se mogu bolje informirat u vezi toga!??
Bila bih vam zahvalna kad bi mi pomogli oko toga! |
|
|
|
|
|
#2 |
|
tek učim pisati
Datum registracije: 09.08.2006
Upisi: 24
![]() |
Dobrodoslica!!
Mozda ti ovi mogu pomoci: http://www.hrvatska-nastava-stuttgart.com/kontakti a ovo su ti njemacki tecaji, mislim da su vec poceli ove godine: http://www2.vhs-stuttgart.de/vhs_das...eutsch_de.html Pozdrav iz susjedstva! |
|
|
|
|
|
#3 |
|
tek učim pisati
![]() |
Hej puno ti hvala na ovim linkovima,ovo je jedino sta sam sad tocno dobila!!! Zahvaljujem puno!!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
tek učim pisati
![]() |
Hej puno ti hvala na ovim linkovima,ovo je jedino sta sam sad tocno dobila!!! Zahvaljujem puno!!
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
tek učim pisati
Datum registracije: 09.08.2006
Upisi: 24
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
tek učim pisati
Datum registracije: 03.02.2012
Upisi: 8
![]() |
Silvy,draga i ja,dolazim u Sttutgart,trebam neki stancic manji apartman-ili neku cimericu,da podjelimo troskova.Znas li nekog,ko iznajmljuje-ili trazi cimericu,ja sam ozbiljna,uredna,i cjeli dan cu raditi..Pozz Istrianka
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
tek učim pisati
![]() |
Za metu C-Molim te znas li koliko,se krece cjena kursa ootprilike A1?Hvala!
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
tek učim pisati
Datum registracije: 14.09.2003
Upisi: 1
![]() |
Haj Macicko, pa kakav stan ti treba? dosta jedan mali sa malom kkuhinjom i tusom?
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
tek učim pisati
![]() |